Wij zijn Lindenhof Accountants en Adviseurs

Lindenhof Accountants en Adviseurs is een adviesorganisatie met specialisten op het gebied van accountancy, fiscaal advies en administratieve dienstverlening. Ons allround advieskantoor wordt vooral gewaardeerd om haar alerte en pro-actieve advisering van zowel de ondernemer met een eenmanszaak als de directeur-groot aandeelhouder met zijn vennootschap, over hun financiële positie, bedrijfsvoering en fiscale vraagstukken. 

Deskundigheid, persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met een vast aanspreekpunt staan hierbij centraal.

Eric van Hoof

"Wij zijn gevestigd midden in de gemoedelijke Kempen regio waardoor wij dichtbij en goed bereikbaar zijn voor zowel onze klanten als onze medewerkers"

Werken bij ons?

Wij zijn gevestigd midden in de gemoedelijke Kempen regio waardoor factoren als dichtbij, goed bereikbaar en herkenbaar, onze dienstverlening optimaliseren.

Kom je bij ons werken dan zorgen wij voor een goede begeleiding in een prettige werksfeer in ons mooie pand achter de twee pilasters langs de oprijlaan, met de namen Linden en Hof, die samen de naam herbergen van Lindenhof.

Hoor jij binnenkort bij ons team? Reageer dan op een van onze vacatures:

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading