Wij geven snel en begrijpelijk juridisch advies voor MKB-ondernemers. Zo kan de ondernemer blijven focussen op het ondernemen zelf. We adviseren bijvoorbeeld bij het opstellen van overeenkomsten en het oplossen of juist voorkomen van juridische geschillen en vraagstukken. We zijn gespecialiseerd in ondernemersrecht. Denk aan arbeidsrecht, huurrecht en vennootschapsrecht. En we hebben ruime ervaring op het gebied van overnames, fusies en samenwerking. Daarbij wordt nauw samengewerkt met alle andere disciplines om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore 
et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

JOUW ADVIES MAAKT HET VERSCHIL

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onze klanten over allerhande juridische vraagstukken, overeenkomsten en contracten, zodat het bedrijf geen onnodige risico’s loopt. Je werkt nauw samen met onze andere specialisten om klanten te voorzien van een sterk advies. Door goed te luisteren naar onze klanten en door te vragen, signaleer je o.a. wanneer er meerdere specialisten moeten aansluiten. Je voorziet onze klanten van de beste oplossingen, zodat ze zich kunnen focussen op ondernemen.

MIS NOOIT EEN
INTERESSANTE VACATURE

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures