Bij Audit en Assurance voeren we met name wettelijke en vrijwillige jaarrekeningcontroles uit bij middelgrote en grote MKB-ondernemingen, bij overheden en bij non-profitorganisaties. We werken zowel op locatie bij onze klanten, als op kantoor. Door de verscheidenheid aan klanten zijn de werkzaamheden zeer afwisselend. Voor jou betekent dat, dat er volop ruimte is om te leren en jezelf te ontwikkelen. Hoe je dat doet, dat bepaal je zelf. Vanuit onze kantoren word je daarin volop gefaciliteerd. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore 
et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

JOUW ADVIES MAAKT HET VERSCHIL

Cijfermatige werkzaamheden vormen de basis van ons werk, maar uiteindelijk draait het om de mensen en de gesprekken die je hebt. De klant zit vaak niet te wachten op cijfers en jaarrekeningen. Veel belangrijker vinden ze het wanneer je mee denkt in hun plannen en toekomstvisie.

Usman Javed Iqbal

Controleleider bij ETL Assurance en Overheidsaccountants

"Vanaf het begin krijg je bij ETL je meer dan gemiddelde verantwoordelijkheid in vergelijking tot andere kantoren, daarnaast is overwerk een uitzondering en zijn flexibele werktijden mogelijk"

MIS NOOIT EEN
INTERESSANTE VACATURE

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures