Als accountant bij ETL ben jij het financiële aanspreekpunt voor ondernemers. We weten alles van financiële wet- en regelgeving, maar ook van onze klanten. De relatie staat centraal in ons handelen. Natuurlijk draait het om cijfers, want daarop kan de klant heel gericht gaan sturen. Maar in deze tijd waarin de wereld continu verandert, is alleen de jaarrekening doornemen niet voldoende. Als accountant groei je mee met onze klanten. En wij kijken op basis van de behoeften van de klant wie van onze adviseurs het beste past. We kijken goed naar ieders competenties. Ben je meer van de cijfers en regels? Of een echte relatiebouwer? Voor beiden hebben we ruimte binnen de kantoren van ETL.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore 
et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

JOUW ADVIES MAAKT HET VERSCHIL

Cijfermatige werkzaamheden vormen de basis van ons werk, maar uiteindelijk draait het om de mensen en de gesprekken die je hebt. De klant zit vaak niet te wachten op cijfers en jaarrekeningen. Veel belangrijker vinden ze het wanneer je meedenkt in hun plannen en toekomstvisie.

Luke Meijers

Accountant en Partner bij Konings Maters

"Ik vind het leuk om in de regio waar ik woon werkzaam te zijn, maar tegelijkertijd werk ik ook voor veel internationaal georiënteerde ondernemingen. Daarnaast krijg ik energie van groei en dat kenmerkt onze organisatie ook"

MIS NOOIT EEN
INTERESSANTE VACATURE

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures