Wij zijn ABC Accountants & Adviseurs

We zijn een ondernemende club mensen - Persoonlijk, Professioneel en betrokken. We groeien hard en dit biedt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Binnen jouw vakgebied, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Met een team van circa 75 medewerkers ondersteunen we een gevarieerde groep MKB-cliënten en halen we het beste uit onze klanten en uit ons zelf. Onze kantoren zijn gevestigd in Rotterdam, Barendrecht, Amsterdam en Den Haag. Persoonlijke aandacht, snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid staan centraal in onze dienstverlening op het gebied van Accountancy, Belastingen en Consultancy. 

Simone Nienhuis

"ETL geeft mij de kans om te groeien, in een open sfeer"

Werken bij ons?

Er heerst een open en plezierige werksfeer en je krijgt alle ruimte om het beste uit jezelf én het team te halen. Ondernemerschap wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Je kunt vanuit ABC Accountants & Adviseurs een brede dienstverlening bieden aan je klanten en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijke ontwikkeling kan bij ons op maat worden ingericht. Er wordt gekeken wie je bent, wat je wilt en waar je naar toe wilt groeien. Jij hebt zelf de regie in handen van je eigen carrière pad. 

We kunnen alleen het beste uit onszelf en uit onze klanten halen wanneer gebouwd kan worden op een team van deskundige en gemotiveerde mensen. Opleiding en ervaring gaan daarbij hand in hand. En dat geldt niet alleen voor de accountants en (belasting) adviseurs, maar voor alle medewerkers binnen ons bedrijf. Voel je je thuis binnen de accountancy en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan snel verder naar onze vacatures. En staat jouw ideale baan er op dit moment niet tussen, stuur dan een bericht of open sollicitatie naar [email protected]. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons willen mee groeien. 

Hoor jij binnenkort bij ons team? Reageer dan op een van onze vacatures:

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Kenneth van Leeuwen

Partner
088 - 606 40 00

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading