Werken bij Wolfsbergen Van Haarlem

Wolfsbergen Van Haarlem is een veelzijdig kantoor aan de rand van Rotterdam met accountants en fiscale adviseurs. Al 20 jaar zijn wij een eigenwijze organisatie die een hoge kwaliteit van financiële dienstverlening combineert met een gezonde dosis hard werken en plezier. Wij geloven niet in de kracht van lange werkweken, maar eerder in efficiënt samenwerken, kennis delen en een goede balans in werk en privé.

Raymond Baan

"We kijken vooruit met onze klanten en om naar onze werknemers. Onze mensen zijn belangrijk en ons grootste kapitaal."

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

De klanten van Wolfsbergen Van Haarlem geloven in onze dienstverlening en daar komt onze groei ook vandaan. Verloop kennen we nauwelijks. De gestage groei zorgt er wel voor dat we regelmatig vacatures open hebben.

Doorgroei door zowel (interne als externe) opleiding als ‘learning on the job’ is mogelijk. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, een opleiding te volgen en te werken met een gemotiveerde groep collega’s.

Onze trouwe groep collega’s bestaat uit ca. 30 personen; een platte organisatie waar iedereen elkaar kent. Naast een prettige werksfeer bieden wij je de mogelijkheid je vakgebied te kunnen groeien. Als we geen openstaande vacature hebben kun je ook altijd een open sollicitatie sturen.

Hoor jij binnenkort bij ons team? Reageer dan op een van onze vacatures:

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Aad T.J. de Wit AA

Partner
010 - 266 10 10

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading