Wordt het een warm bad of een sprong in het diepe?

Financials voelen zich thuis bij Tijssen cs Accountants en Adviseurs

Onze cultuur is gebaseerd op ons motto ‘meerwaarde door samenspel’. We werken namelijk niet alleen intensief samen met onze relaties maar ook met elkaar. Bij Tijssen cs kom je terecht in een warm bad. Want werken bij Tijssen cs is werken bij een informele en professionele dienstverlener.

Jacco Koot

"Ik krijg hier volop kansen en heb mijn ambities waar kunnen maken"

Groeit jouw carrière bij dé accountant voor Nijmegen en omgeving?

We streven altijd naar een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom is overwerken bij Tijssen cs geen regel maar uitzondering. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, pensioenregeling en studiemogelijkheden is er een open en informele cultuur en een prettige werkomgeving. We investeren in een gezond werkklimaat, onder meer door een ruim en mooi kantoor. We werken graag samen om van elkaar te leren, maar thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontdek je kansen via onderstaande vacatures. Zijn er geen vacatures? Elke open sollicitatie wordt beantwoord. We groeien hard dus pak je kans. Zoek je een stageplaats voor HBO accountancy of fiscaal? We hebben beperkte mogelijkheden, dus reageer op tijd.

Ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou is.

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading