Bovenop brancheontwikkelingen

De wereld verandert razendsnel en de accountancy is hierop geen uitzondering. Digitalisering, robotisering, nieuwe (fiscale) regels, trends en brancheontwikkelingen. Wij zitten er bovenop.

Met 50 professionals koesteren wij onze platte organisatie waarin jonge talenten de ruimte krijgen zich te bewijzen en te ontwikkelen door op de persoon toegesneden opleidingen en begeleiding door onze ervaren accountants en fiscalisten met focus op kwaliteit.

Marco Koning

"Werken in een inspirerende omgeving waarin jonge talenten de ruimte krijgen zich te ontwikkelen door op de persoon toegesneden opleidingen en begeleiding door onze ervaren accountants en fiscalisten"

Werken bij ons?

NBC is te typeren als degelijk, informeel en maatschappelijk betrokken. De medewerkers beschikken over een kritische instelling, een rechte rug en zijn nauwkeurig. Door alle ontwikkelingen op de voet te volgen en hierbij voorop te lopen, breidt onze dienstverlening en klantenkring zich steeds meer uit. Wij werken zowel in de regio, landelijk als internationaal vanuit onze vestiging in Volendam. Kennis op het gebied van IT, fiscaliteit en de steeds veranderende regelgeving krijgen steeds meer aandacht naast goede sociale vaardigheden.

Door deze ontwikkelingen groeit ons kantoor en zijn wij op zoek naar collega’s die met ons onze klanten kan bedienen, adviseren en pro-actief de klantbehoeften kan invullen. NBC is ondernemend en ambitieus! NBC wil de beste zijn en heeft daarom professionele- en persoonlijke ontwikkeling en goede waarden en normen hoog in het vaandel staan.

Ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou is.

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Melissa Jonk

Secretaresse
0299-657060

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading