Wij zijn Konings Maters

De naam “Konings Maters accountants en belastingadviseurs” zegt het al, want hier ligt onze basis. Maar wij gaan veel verder; we bieden een totaalpakket aan financiële diensten.

We adviseren onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van de administratie, over investeringen en de financiering hiervan, de structuur van een onderneming, wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen. Dit doen we met een team van ruim 120 collega’s verdeeld over vier vestigingen in de regio’s Nijmegen en Oss.

Nadine Maters

"Het mooie van ETL is dat je als kantoor je eigen DNA kan behouden maar dat je wel onderdeel uitmaakt van een internationaal netwerk"

"Het is wél heel persoonlijk, ik denk dat dat het verschil wel maakt"

Werken bij ons?

Naast onze klanten zijn onze collega’s net zo belangrijk waarbij wordt gekeken naar de individu. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, professioneel en een uitstekende work – life balance.

Binnen ons kantoor staan persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden hoog op de prioriteitenlijst. Hierbij wordt wel gekeken naar de persoon. Wie ben je, wat wil je en waar wil je naar toe groeien. Zo werken we veel met o.a. stagiaires, werk-, duaal-, en deeltijd studenten en investeren we veel aan de voorkant wat erg belangrijk is voor de ontwikkeling.

Doorontwikkelen

Doordat deze talenten binnen onze organisatie snel aan de slag mogen en zich hierdoor ook beter ontwikkelen, merken we dat er veel stagiaires en studenten uiteindelijk een contract aangeboden krijgen. En dat is toch het doel van beide partijen. Tevens krijgen alle medewerkers de mogelijkheid om door te studeren wanneer ze in dienst zijn. Maar ook hier geldt weer dat we dit bekijken per individu, niks moet maar mag.

Maatschappelijke betrokkenheid

Ook zijn we als organisatie maatschappelijk betrokken. Sponsor van NEC, Top Oss, Radboud oncologie en meerdere plaatselijke verenigingen. Maar ook als het gaat om collega’s zijn we maatschappelijk betrokken en proberen we ook buiten de gebaande paden te investeren in collega’s om hen te helpen aan een betere toekomst.

Hoor jij binnenkort bij ons team? Reageer dan op een van onze vacatures:

Heb je vragen over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Marieke Knoben

HR Adviseur
+31619412418

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading