Dé adviespartner voor de klant

Met ons enthousiaste team van professionals zijn wij dé adviespartner voor onze klant. Wij onderscheiden ons door onze gastvrijheid en betrouwbare en innovatieve manier van werken. Ons team bestaat uit professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en meedenken met de klant. Medewerkers krijgen bij ons de ruimte om zich te ontwikkelen en verder te groeien. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. We helpen je er graag bij. 

Thijs Lenssen

"Wij vinden vrije tijd heel belangrijk en zorgen daarom voor een goed evenwicht. Je bent daardoor ’s avonds op tijd thuis voor een gezellige avond met je partner of voor het bewegen in de fitnessclub of op het sportveld"

Werken bij ons?

InnoVista  is jouw regionale adviespartner in Limburg en Zuidoost Brabant. Wij ontzorgen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. Klanten én medewerkers moeten zich welkom voelen op onze kantoren in Horst en Roggel.  Wij zijn er voor iedereen. Voel je welkom door ons sociale en nuchtere karakter. 

Je werkt dichtbij in de regio en begeleidt klanten die je persoonlijk kent. Wij vinden vrije tijd heel belangrijk, daarom zorgen wij altijd voor een goed evenwicht. Je bent daardoor in de avond op tijd thuis voor een gezellige avond met je partner of  voor het bewegen in de fitnessclub of op het sportveld. Onze collega’s en klanten zijn lokale mensen, dus je voelt je al snel helemaal thuis

Ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou is.

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading