CINQ, "NOT JUST ACCOUNTANTS"

Niet tot de grootste willen behoren maar wel een gezonde ambitie hebben om de beste te willen zijn. Een team dat de zaken op orde heeft. Een accountant die samenwerkt en de kennis heeft om te werken aan de opbouw van het vermogen van de klant. Bij Cinq realiseren we ons dat het om mensenwerk gaat. Wij kennen onze klanten, staan dicht bij ze en weten wat er speelt. Daarom krijg je ook Marco, Martin, Paul of Remco aan de lijn, zo kennen onze klanten ons. Wij houden ons bezig met de interesses van onze klant! Cinq staat voor alles wat te maken heeft met de vrijheid om te ondernemen. Vanuit de kernwaarden die ook de ondernemer kent; integer, objectief, professioneel, betrouwbaar, vakbekwaam en zorgvuldig.

Ook toe aan vrijheid om te ondernemen?

Max van Voorst

"Ben je ambitieus en wil je werken binnen een klein team, dan is werken bij Cinq iets voor jou"

Waarom werken voor ons?

Je bent op zoek naar de springplank om jouw financiële carrière een vliegende start te geven. Bij Cinq komt je terecht in een omgeving met onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij het plafond door jou zelf wordt bepaald. Je bent leergierig, vol met ambitie en je wordt graag uitgedaagd om elke keer een stap verder te gaan. Herken jij jezelf hierin dan komen wij graag in contact met jou!

Bij Cinq Accountants/Advisors praten en denken we als een ondernemer

Wij bieden je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, wat zijn jouw kwaliteiten?

Als eerste dat je een gepassioneerd ambassadeur van ons kantoor bent! Je bent in staat om je collega’s optimaal te ondersteunen bij uiteenlopende werkzaamheden, waarbij jij jezelf proactief opstelt. Bij onverwachte en complexere situaties stel je jezelf flexibel en betrokken op. Je hebt een duidelijke affiniteit met ICT-activiteiten en pakt nieuwe ontwikkelingen snel op. Ook ben je bereid de regie te nemen over je eigen ontwikkeling, waarbij je volledig onze steun kunt verwachten.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, initiatief en groei. Je werkt in een innovatieve omgeving bij een financieel kerngezond bedrijf met een commerciële en informele werksfeer en met een meer dan uitstekende reputatie.

  • Een uitstekend marktconform salaris
  • 30 vakantiedagen per jaar
  • Mobiliteitsbudget
  • Studiemogelijkheden

Ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou is.

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Marieke Knoben

HR Adviseur
+31619412418

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading