Dé branche-accountant voor het notariaat en de advocatuur

ETL BNA Accountants en Adviseurs is dé branche-accountant voor het notariaat en de advocatuur. Wij zijn gevestigd in Baarn maar onze klanten zijn gevestigd door heel Nederland. Onze visie is al jaren dat branche-specialisatie de toekomst is van het accountancy-vak. Door onze visie zijn wij de grootste branche-accountant in het notariaat.

Iedere medewerker krijgt de kans om in contact te staan met klanten.

Pieter den Ouden

"Ieder kantoor binnen de ETL organisatie heeft en behoudt haar eigen identiteit. Geen blauwdruk dat van bovenaf wordt opgelegd, maar vanuit de filosofie dat de partners (en medewerkers) op een kantoor het beste weten wie hun klanten zijn en hoe je hen het beste kunt benaderen. Tevreden klanten is het beste rendement dat je als kantoor kunt behalen. ETL stelt je in staat om succesvol te zijn door jezelf te kunnen zijn. Daarom voel ik me thuis als partner binnen ETL"

Waarom werken voor ons?

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom spreken wij binnen ETL BNA van “onze klanten”. Voor ons is het niet belangrijk wie er binnen ETL BNA de voorzet geeft, maar wij vinden het belangrijk dat de klant scoort. 

De werksfeer laat zich omschrijven als informeel, open en betrokken. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt en dat je je bij ons thuis voelt. Als je voor ETL BNA Accountants en Adviseurs kiest, kies je voor vrijheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit. 

Ook onderdeel uitmaken van ons team? Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou is.

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Pieter den Ouden

Partner
035 - 693 64 44

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading