Wij zijn Van den Akker Accountants

Van den Akker Accountants is opgericht in 1964 en gevestigd op een mooie locatie in Zevenhuizen. We zijn een no-nonsens kantoor dat aan de zijde van haar klanten staat. Onze klanten zijn MKB bedrijven en -ondernemers, non-profitorganisaties, overheidsinstellingen maar zeker ook zzp'ers. Een brede en interessante klantenportefeuille waardoor geen dag hetzelfde is. De werksfeer bij Van den Akker laat zich omschrijven als informeel, open en betrokken. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. 

Pascal de Bruijn

“We hebben een superfijn team met collega’s, je kunt zeggen wat je wilt en we helpen elkaar waar nodig. Vind jij dat ook belangrijk? Dan is werken bij Van den Akker Accountants iets voor jou!"

Werken bij ons?

Cijfers zijn de basis, een stevige, kwalitatieve kapstok voor ons werk. Alleen gaan wij verder! Met die stevige cijfers gaan wij aan de slag. We zijn vooral strategisch partner van onze klanten bij belangrijke bedrijfsbeslissingen. Vaak zoeken zij een serieuze sparringpartner die niet alleen op zakelijk vlak in staat is om mee te brainstormen, maar die ook op sociaal-emotioneel gebied een fijne gesprekspartner is. Vooral bij familiebedrijven is dit een belangrijke factor. Spreekt dit je aan? En ben je op zoek naar een afwisselende baan binnen een leuk team? Waar je je volop kunt ontwikkelen en verder verdiepen in jouw vakgebied?

Bekijk dan snel onze vacatures. Tot gauw!

Hoor jij binnenkort bij ons team? Reageer dan op een van onze vacatures:

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Wim van den Akker

Partner
0180 - 63 82 38

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading