Wij zijn Top en Co Accountants en Belastingadviseurs

Top en Co is met ruim 40 jaar ervaring een gerespecteerd accountantskantoor. We werken hard en hebben plezier met elkaar. We zijn betrokken, no-nonsense professionals en denken pro actief met onze klanten mee. Met ons Audit & Assurance team zijn wij gevestigd in Barendrecht. Er heerst een open en informele sfeer. We hebben oog voor elkaar én voor onze klanten. Je krijgt veel ruimte om je eigen werk in te delen en je kunt bij ons een goede balans houden tussen werk en privé. 

Ronald van Zandvliet

"Een carrière of gezin? Waarom zou je moeten kiezen, het kan toch allebei? Ook als accountant kun je bij ons parttime werken"

Werken bij ons?

Onze klanten staan centraal maar onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Er wordt gekeken naar het individu en de ontwikkeling van de teamleden richten we op maat in. Of je nu zo spoedig mogelijk accountant wilt worden, eerst nog op reis wilt en daarom je opleiding nog even uitstelt, parttime wilt werken óf op termijn partner wilt worden binnen onze mooie organisatie. Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan en wij faciliteren jouw ontwikkeling. Dat is in onze ogen de juiste volgorde. We zijn daarom benieuwd wat jouw dromen en ambities zijn. 

De sfeer is goed en we verzetten veel werk met elkaar. Er is ruimte voor het stellen van vragen, maar zeker ook voor een grap tussendoor. Om de top te bereiken heb je een flinke rugzak aan ervaring en vaardigheden nodig. Fijn wanneer je deze mee brengt, bijvoorbeeld als accountant of controleleider. Maar ook wanneer je aan het begin staat van je loopbaan of je de eerste stappen hierin gezet hebt en je carrière een boost wilt geven dan ben je van harte welkom. Samen bereiken wij de Top! Doe je mee?

Hoor jij binnenkort bij ons team? Reageer dan op een van onze vacatures:

Wil je meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Kim Milort

Controleleider
088 - 606 40 00

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

Heading