Samenwerken & Verbinden op de mooiste plekken van Nederland

Bij NBC Eelman & Partners werken wij met bijna 50 collega’s vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat je dat werk kunt en wilt doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk.

Eva van den Heuvel

"De kennis qua organisatie is breed en groot, waardoor je het gevoel hebt dat je bij een grotere organisatie zit maar wel kleinschalig en laagdrempelig"

Werken bij ons?

Binnen ons team van professionals bieden wij je een uitdagende positie aan met de mogelijkheid om verder door te groeien wanneer je deze ambitie hebt. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. NBC Eelman & Partners kenmerkt zich door een laagdrempelige cultuur, waardering, wederzijds respect, vertrouwen, korte lijnen en een goede balans tussen werk en plezier. 

Ga jij graag de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

Heb je vragen over een van onze vacatures? Neem dan contact op met:

Heb je andere vragen? Laat het ons weten:

  Keesomlaan 64, 1791 DC,  Den Burg – Texel  

  Drs. F. Bijlweg 69a, 1784 MC,  Den Helder